Spustili jsme náš e-shop, ale stále pracujeme na jeho konečné podobě.

Vosk Vauhti FC Cold Powder 30g - práškový, modrá

Kód: 48072_0
3 690 Kč
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení
Vosk Vauhti FC Cold Powder je pro všechny typy sněhu, vynikající v chladných podmínkách pro snížení tření za sucha. Teplotní rozsah je -6 až -20°C.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vosk Vauhti FC Cold Powder je pro všechny typy sněhu, vynikající v chladných podmínkách pro snížení tření za sucha. Vývojový tým expertů neustále inovuje a zlepšuje Vauhti FC vosky aby dosahovaly špičkových parametrů a vyhovovaly i těm nejnáročnějším sportovcům. Vauhti FC práškové vosky minimalizuji povrchové tření mezi skluznicí a sněhem díky super-hydrofobním a nečistoty odpuzujícím vlastnostem. Zároveň perfektně fungují ve studených podmínkách, kdy omezují suché tření na minimum. Rychlost, vynikající skluz a trvanlivost můžete od Vauhti FC práškových vosků očekávat při všech teplotách. Příprava skluznice pro Vauhti FC vosky - Důkladně očistěte skluznici pomocí Vauhti Clean&Glide. - Jako základní vosk použijte podle sněhových podmínek UF, HF nebo LF Race vosk. - Škrabkou opatrně upravte vrstvu základního vosku. Potom ji vykartáčujte nylonovým kartáčem. Instrukce pro studené podmínky - Teplotu žehličky nastavte na 170 – 180 °C. - Žehlete práškový vosk jedním rychlým (cca 7-10 sec) tahem. - Vyhlaďte rotačním korkem při nízkých otáčkách a malém tlaku dokud je vosk teplý. Stačí 2-3 přejet od špičky k patě lyže. - Nechte lyže důkladně vychladnout a opatrně škrabkou odstraňte přebytečný vosk. - Kartáčujte rotačním kartáčem z koňských žíní a pokračujte nylonovým kartáčem dokud není povrch hladký a lesklý. - Pokud nemáte rotační nástroje, je možné pracovat i s klasickým přírodním korkem a ručními kartáči.

Doplňkové parametry

Kategorie: Skluzové základové vosky
Záruka: 24 měsíců
Barva: modrá
Provedení: Práškové
Řada: FC (Vauhti)
Teplotní rozsah (°C): -6 až -20
Teplotní stupnice °C: -10, -11, -12, -13, -14, -15, -16, -17, -18, -19, -20, -6, -7, -8, -9

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: