Spustili jsme náš e-shop, ale stále pracujeme na jeho konečné podobě.

Běžky Kästle RX10 Classic Skin - medium

Kód: 60744_191958 60744_191961 Zvolte variantu
13 990 Kč –20 %
Běžky Kästle RX10 Classic Skin - medium
13 990 Kč –20 % 11 192 Kč
Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení
Závodní lyže se skvělým odrazem. Aramidové voštinové jádro a torzní box z pavlovnie a olše vytvářejí z modelu RX10 Classic lehké a rychlé závodní lyže.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Aramidové voštinové jádro a torzní box z pavlovnie a olše vytvářejí z modelu RX10 Classic lehké a rychlé závodní lyže. Markantní průhyb zaručuje nejvyšší energetickou efektivitu běhu. Díky technologii stoupacích pásů a ručně broušeným skluznicím pro nejvyšší výkony přesvědčí tento model každého znalce svou optimální stoupavostí i zcela bez použití vosku. V novém mentolovém designu Kästle, RX10 Classic oslní také svým designem.

Ski Cross-Cut

SPOLEČNĚ S OSVĚDČENÝMI TECHNOLOGIEMI, KTERÉ JSOU INSPIROVÁNY A VYVÍJENY VE SPOLUPRÁCI SE ZÁVODNÍKY A VYUŽITÍM TĚCH NEJLEPŠÍCH MATERIÁLŮ, VYTVÁŘÍME JEDINEČNOU LYŽI PRO KAŽDOU KATEGORII. SOFISTIKOVANÁ KONSTRUKCE A PATENTOVANÉ TECHNOLOGIE, VYVINUTÉ V RAKOUSKU, POSOUVAJÍ VÝKONNOST O LAŤKU VÝŠE.

  • CAPOVÁ KONSTRUKCE
  • TORZNÍ SKŘÍŇ: PAPVLOVNIE
  • UD CARBON FIBERGLASS
  • FIBERGLASS
  • HONEYCOMB
  • KROJENÍ: 41/44/44 mm
  • VÁHA: 490g/196cm

Doplňkové parametry

Kategorie: Lyže běžecké
Záruka: 24 měsíců
Délka (cm): 188, 206
Hmotnost lyžaře: 55-59 kg, 60-64 kg, 65-69 kg, 70-74 kg, 75-79 kg, 45-49 kg, 50-54 kg
Odrazová komora: Mohér (Skin)
Pohlaví: Unisex
Sezóna: 2022 - 2023
Styl: Klasika
Technologie: Hollowtech 2.0, UD Carbon, UL Wood, Varianta Skin, Honeycomb, Jádro Paulownia-Torsionsbox, Skluznice WC Race Plus, UW1 Grinding
Typ vázání: NNN NIS
Vázání součástí: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: